Lehdistötiedote - SAIO

5.9.2016

Verifone Finland Oy ottaa hoitaakseen myös yritysten korttitilitysmaksut.

Maksupäätteiden markkinajohtaja Verifone Finland Oy on lanseeranut uuden SAIO-palvelun, joka vaikuttaa kymmenien tuhansien yritysten maksuliikenteeseen.

Jatkossa Verifone tarjoaa maksupäätteiden lisäksi myös korttimaksujen tilityksen yrityksille. Yritysten ei enää tarvitse tehdä erillisiä sopimuksia useiden pankkien kanssa.

Näin ollen yritykset saavat kaikki maksuliikenteeseen liittyvät palvelut samasta paikasta.

Verifone Finlandin toimitusjohtaja Martin Gutekunst kuvaa lanseerausta jättimäiseksi.

-      Tämä on yksi suurimmista uudistuksistamme. Täytyy muistaa, että otamme nyt haltuun kokonaan uuden liiketoiminta-alueen. Asiakasmäärämme ovat kasvaneet jatkuvasti ja viimeisen kahden vuoden aikana maksutapahtumien määrät ovat moninkertaistuneet palvelussamme, Gutekunst sanoo.

Hänen mukaansa toive uudesta SAIO-palvelusta tuli nimenomaan asiakkailta.

-      Haluamme tietenkin palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja tavoitteenamme on olla markkinajohtaja myös korttitilitysten osalta seuraavan kolmen vuoden sisällä.  

Verifone on iso kansainvälinen toimija, joka on toimittanut maailmanlaajuisesti yli 29 miljoonaa maksupäätettä. SAIO-palvelun kehitys on ollut merkittävä projekti, joka on toteutettu Suomessa.

-      Mukana ovat olleet alan parhaat asiantuntijat. Projekti alkoi viime vuonna ja pilotti osoitti konseptin toimivan erinomaisesti, Gutekunst kertoo.

Toimitusjohtaja uskoo, että uusi palvelu nopeuttaa entisestään maksupäätteiden käyttöönottoa yrityksissä.

Suomalaiset ovat jo nyt aktiivisia maksukorttien käyttäjiä. Verifonella on noin 120 000 asennettua maksupäätettä ja palvelumme kautta kulkee yli miljardi korttitapahtumaa vuositasolla ja määrät ovat kasvussa.

Verkkokaupan kehitys näkyy maksuliiketilastoissa.

-      Verifonella on oma tuote myös verkkokauppiaille. Maksupääte ja verkkokauppa linkitetään yhteen omalla raportointityökalulla. Kauppias saa kaikki maksamisen tuotteet nyt yhdestä paikasta ja kaikki on linkitetty yhteen järjestelmään, Gutekunst sanoo.

 

Lisätietoja:

Martin Gutekunst, toimitusjohtaja, Verifone Finland Oy, PUHELINNUMERO 09 477 433 0