Verifone raportoinnin ominaisuuksia

Rahaliikenteen seuranta

Yrityksen maksupäätteiden rahaliikenteen seurantaan tarvitaan internetyhteys ja internetselain (esim. Microsoft Internet Explorer tai Mozilla Firefox). Verifone raportointipalvelun kautta voidaan muun muassa seurata yrityksen kokonaismyyntiä, toimipaikkakohtaista myyntiä sekä päätekohtaisia myyntitapahtumia. Raporteissa voidaan myös laskea korttitapahtumista perittävä provisio. Verifone raportointipalvelun näyttää myös korttimaksutapahtumat, jotka pankki on hylännyt .

Yksittäisen myyntitapahtuman hakeminen

Point raportointipalvelun sisältää ominaisuuksia, joilla yritys pystyy helposti hakemaan yksittäistä myyntitapahtumaa tai erää tietystä maksupäätteestä. Hakumahdollisuuksina ovat mm. korttinumero, maksupäätteen sarjanumero tai pankkilähetyksessä käytetty viitenumero.

Raportointi

Verifone raportointipalvelu tarjoaa asiakkaalle kuukausi- ja päivätason raportit. Tilannetta voi tarkastella koko yrityksen tai yrityksen toimipaikkatasolla. Raportteihin on mahdollisuus laskea luottokorttiyhtiöiden veloittama provisio.

Viitteet

Verifone raportoinnissa voidaan asettaa käyttöön viitenumero, joka näkyy asiakkaan tiliotteella, kun pankki tai luottolaitos tilittää korttimaksut. Tämä helpottaa maksuliikenteen täsmäyttämistä esimerkiksi taloushallinnon ohjelmistoissa.

Maksupäätteiden hallinta

Maksupäätteet on yksilöity sarjanumerolla, mutta niille voi antaa myös yksilölliset selkokieliset nimet. Yksilöllinen sarjanumero löytyy jokaisen maksupäätteen pohjassa olevasta tarrasta. Palvelun kautta voi myös seurata, että kaikki palveluun liitetyt maksupäätteet lähettävät päivän aikana kerätyt korttimaksut Verifone raportointipalveluun. Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun käytössä on paljon kannettavia maksupäätteitä, jotka voivat mennä akun lataustason laskettua virransäästötilaan, ennen automaattista tapahtumien lähetystä.

Reaaliaikainen maksutapahtuma

Verifone raportointipalvelu mahdollistaa reaaliaikaisen maksutapahtuman tekemisen. Maksupäätteellä tehty tapahtuma lähetetään automaattisesti Verifone raportointipalveluun, pois maksupäätteen muistilta.